IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • I. BALKANSKO-JADRANSKA KONFERENCIJA" Dubrovnik – Slano

  I. BALKANSKO-JADRANSKA KONFERENCIJA" Dubrovnik – Slano

  25.09.2015 - 27.09.2015

  Konferencija će se održati 25. do 27.09.2015. godine u hotelu Admiral u gradiću Slano nadomak Dubrovnika. Pozivnica će biti upućena za 14 IPA Sekcija koje će ovisno o njihovoj želji činiti...

  Konferencija će se održati 25. do 27.09.2015. godine u hotelu Admiral u gradiću Slano nadomak Dubrovnika. Pozivnica će biti upućena za 14 IPA Sekcija koje će ovisno o njihovoj želji činiti ovu konferenciju.
  Organizacijski odbor konferencije, koji je već u funkciji čine : Antun Novoselović, predsjednik te članovi, Vlaho Lujo, Mario Medenjak i Damir Berta.
  Molim Vas da budete na usluzi organizacijskom odboru prema njihovoj inventivnosti i zamolbama za pomoć u organizaciji.
  Također Vas molim da do konferencije u svojm međunarodnim kontaktima sa potencijalnim članicama konferencije, a na temelju informacija o njenim ciljevima koji su višekratno prezentirani na sjednicama tijela sekcije i kroz IPA Reviju, preporučite njihovo sudjelovanje.

  SERVO PER AMIKECO!  Miljenko Vidak, PREDSJEDNIK HRVATSKE SEKCIJE

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015