IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Delegacija IPA Lika na prijamu kod načelnika PU ličko-senjske

  Delegacija IPA Lika na prijamu kod načelnika PU ličko-senjske

  Načelnik Policijske uprave Ličko-senjske Josip Biljan dana, 20.prosinca 2017.godine u svom kabinetu upriličio je božićno-novogodišnji prijam a ujedno i prvi radni sastanak s rukovodstvom RK IPA...

  Načelnik Policijske uprave Ličko-senjske Josip Biljan dana, 20.prosinca 2017.godine u svom kabinetu upriličio je božićno-novogodišnji prijam a ujedno i prvi radni sastanak s rukovodstvom RK IPA LIKA Gospić.

  U delegaciji su bili predsjednik IPA Lika Tomo Bukovac Butina, glavni tajnik Darko Nekić, potpredsjednik za putovanja i sportske susrete Željko Odorčić i potpredsjednik za propagandu i marketing Ivan Bižanović ujedno i član Odbora za putovanja i susrete IPA Sekcije Hrvatska.

  U vrlo srdačnom i prijateljskom susretu predstavnici Upravnog odbora IPA Lika upoznali su novog načelnika g.Biljana sa radom udruženja, s aktivnošću, problemima i potrebama strukovnog udruženja. Načelnik Biljan podržao je rad strukovne udruge te se stavio na raspolaganje za svu moguću suradnju i pomoć udruženju, upoznat je i sa nekim poteškoćama koje je udruženje imalo do njegovog dolaska. Moja su vam vrata stalno otvorena kao načelnika Policijske uprave, moj e-mail i telefon imate, a na mene računajte kao običnog člana bez ikakvih zaduženja u udruženju - kazao je Biljan.

  Na kraju jednosatnog sastanka predsjednik Tomo Bukovac Butina zahvalio se načelniku Biljanu na prijamu i na pruženoj ruci za suradnju, a načelnik PU podjelio je svim članovima sastanka prigodne darove.

  Iskreno i veliko hvala !

  Delegacija IPA Lika na prijamu kod načelnika PU ličko-senjske
  Delegacija IPA Lika na prijamu kod načelnika PU ličko-senjske
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015