IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Stigle nove članske iskaznice za 2018.godinu !

  Stigle nove članske iskaznice za 2018.godinu !

  Odlukom Upravnog odbora Sekcije Hrvatske članarina za za ovu godinu je 150,00 kuna za stare i nove članove.

  Poštovane članice i članovi !

  Početkom godine stigle su nove članske iskaznice za ovu 2018.godine, kao i naljepnice IPA za automobile. Iskaznice su kod glavnog tajnika Darka Nekića koji će ovih dana iste raspodjeliti po Policijskim postajama putem povjerenika koji će dalje podijeliti iskaznice članovima i umirovljenicima.

  Odlukom Upravnog odbora Sekcije Hrvatske članarina za za ovu godinu je 150,00 kuna za stare i nove članove.

  U međuvremenu su stigli i IPA kalendari sa svim datumima održavanja aktivnosti na području cijele RH i svih IPA klubova.  koji će također svima biti dostavljeni.

  Servo per amikeco !

  Stigle nove članske iskaznice za 2018.godinu !
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015