IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IV. međunarodni turnir u kuglanju

  IV. međunarodni turnir u kuglanju

  Na turniru je učestvovalo 7 ekipa u muškoj i 2 ekipe u ženskoj konkurenciji i to kategorija muškarci: IPA Vukovarsko-srijemska, IPA Osiječko-baranjska, IPA Lika, IPA Brodsko-posavska, IPA ŽZH...

  Dana 07. travnja 2018. godine, na kuglani Motela "Pavlaković" u Ozlju, održan je četvrti po redu turnir u kuglanju u organizaciji RK IPA Karlovac.

  Na turniru je učestvovalo 7 ekipa u muškoj i 2 ekipe u ženskoj konkurenciji i to kategorija muškarci: IPA Vukovarsko-srijemska, IPA Osiječko-baranjska, IPA Lika, IPA Brodsko-posavska, IPA ŽZH (BiH) i IPA Karlovac (2 ekipe), kategorija žene: IPA Osječko-baranjska i IPA Karlovac.

  Naša ekipa uspješno je branila boje kluba, tako da je odmah nakon otvaranja turnira nastupila prva i postavila rezultat od 2190 srušenih čunjeva, koji je ipak bio previsok za ostale ekipe.

  Poredak u muškoj konkurenciji je bio slijedeći: 1. IPA Lika - Gospić, 2. IPA Brodsko-posavska, 3. IPA Osječko-baranjska

  U ženskoj konkurenciji: 1. IPA Karlovac i IPA Osječko-baranjska

  Pojedinačni rezultati muški: 1. Josip Filajdić - IPA Brodsko-posavska, 2. Ivica Balaž - IPA Osječko-baranjska, 3.Željko Odorčić - IPA Lika - Gospić.

  Pojedinačni rezultati žene: 1. Anita Turkalj - IPA Karlovac, 2. Ivanka Rebrović - IPA Karlovac, 3. Mirela Arambašić - IPA Osječko-baranjska

  Nakon završenog natjecateljskog dijela i proglašenja pobjednika, te dodjele pehara svi natjecatelji i gosti opustili su se uz finu papicu, dobru kapljicu i IPA bend. 
   

  Ovim putem zahvaljujemo se kolegama iz RK IPA Karlovac na odličnoj organizaciji turnira. 

   

  ( Željko Odorčić )

   

   

  IV. međunarodni turnir u kuglanju
  IV. međunarodni turnir u kuglanju
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015