IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj IPA revije

  Novi broj IPA revije

  IPA reviju možete podignuti u svim policijskim postajama kao i PU ličko-senjskoj, te kod nas u sjedištu Udruge u Otočcu.

  Danas, 12.srpnja primili smo u naš RK novi broj IPA revije, br.39, lipanj 2018.godine. U uvodu predsjednik Miljeno Vidak piše o Kongresu IPA 2019. godine u Dubrovniku kada će IPA Hrvatska biti domaćin svih sada već 67 IPA Sekcija, ovo je izborni kongres i očekuje se sudjelovanje kandidata IPA Sekcije Hrvatska za pojedine funkcije svijetske organizacije. Tu su aktivnosti upravnog odbora, aktivnosti klubova i strukovne teme.

  Revija donosi i dva priloga od nas i to: Počast "Velebitskim junacima" na Rizvanuši kod Gospića, i izvješće s održane Skupštine IPA LIKA i dodjeljene plakete i medalje. Kako je Skupština najviše tijelo Udruge donjijela je dvije izmjene Statuta o sjedištu koje je premješteno iz Gospića u Otočac, te kvorumu rada Skupštine gdje Skupština donosi pravovaljane odluke nadpolovičnom većinom prisutnih i odazvanih članova Udruge s pravom glasa. Također donjeta je odluka o izmjeni naziva Udruge koji se mijenja iz IPA LIKA Gospić u RK IPA Ličko-senjska, a na temelju zahtjeva članova iz Senja, Novalje i Karlobaga. 

  IPA reviju možete podignuti u svim policijskim postajama kao i PU ličko-senjskoj, te kod nas u sjedištu Udruge u Otočcu.

  (ib) 

  Novi broj IPA revije
  Novi broj IPA revije
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015