IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Upravni odbor u Županji

  Upravni odbor u Županji

  Dana 09.3.2019. godine u Županji održan je Upravni odbor Sekcije Hrvatska

  IPA Vukovar udomaćio je Upravni odbor u Županji. Sjednica je imala namjenu u informativnom i organizacijskom smislu upoznati sva tijela sekcije i njene članice o provedbi programa IPA Hrvatske Sekcije za 2019 godini a posebno na dosege pripreme održavanja kongresa IPA i razmjene mladeži IPA, manifestacija čiji smo domaćini ove godine.

  Predsjednik sekcije u uvodnom dijelu točke dnevnog reda izvijestio je kako su prva dva mjeseca u ovoj godini bila vrlo sadržajna na domaćoj i međunarodnoj sceni. Planirane aktivnosti članica sekcije odvijaju se prema planu. Pojedine manifestacije su sadržajnije u svom programu uz sudjelovanje članstva IPA iz inozemstva. Izvršena je distribucija kalendara aktivnosti sekcije za 2019. godinu, izrada iskaznica teče dobrom dinamikom, web stranica informativno prati sve aktivnosti, informativno glasilo IPA u najavi prati manifestacije članica IPA Hrvatske Sekcije. Pojedine aktivnosti na pripremi organizacije kongresa IPA odrađene su tijekom protekle godine i postupno se odrađuju dobrom dinamikom. Prijave delegacija su otpočele za kongres i za IYG /razmjena mladeži IPA/ njihova evidencija i rezervacije i sve druge pojedinosti od viza  pa sve do sastava kulturno zabavnog programa, izletničkog dijela i drugih detalja. 

  Iz IPA RK Ličko-senjska nazočili su predsjednik Tomo Bukovac - Butina i potpredsjednik i član UO IPA Sekcija Hrvatska Ivan Bižanović.

  Više pročitajte na mrežnim stranicama www.ipa.hr 

  ODLIČJA ZASLUŽNIMA!

  U samom uvodu sjednice, predsjednik sekcije uručio je zlatnu plaketu zamjeniku predsjednika IPA Zadar, Robertu Vrkiću, zlatno odličje predsjedniku IPA Istra Lorisu Kozlevcu te brončana odličja, zamjeniku predsjednika sekcije Damiru Takaču i predsjedniku IPA Vukovar Marku Lovriću.

  Upravni odbor u Županji
  Upravni odbor u Županji
  Upravni odbor u Županji
  Upravni odbor u Županji
  Upravni odbor u Županji
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015