IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Tražimo volontere za Kongres IPA, Dubrovnik-Cavtat 2019.

  Tražimo volontere za Kongres IPA, Dubrovnik-Cavtat 2019.

  „Volonteri“ će pomagati na poslovima transfera, dolaska, boravka, odlaska sudionika kongresa, poslovi recepcije, poslovi organizacije otvorenja kongresa, tehničke izrade i podjele akreditacija,...

  Poštovana gospodo dragi prijatelji !

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije provodi potrebite aktivnosti na pripremi i organizaciji kongresa IPA koji će se održati u listopadu 2019. godine u Dubrovniku-Cavtatu, prema programu u privitku.

  Za potrebe kongresa među inim aktivnostima a prema naznakama sjednice upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije u Županji i ranije uz članove tijela sekcije bit će angažiran potrebit broj članstva IPA-volontera koji će pomagati-dati svoj doprinos uspješnosti kongresa IPA.

  „Volonteri“ će pomagati na poslovima transfera, dolaska, boravka, odlaska sudionika kongresa, poslovi recepcije, poslovi organizacije otvorenja kongresa, tehničke izrade i podjele akreditacija, snimanje i fotografiranje događanja, organizacije izletničkog programa, poslovi prijevoda sa hrvatskog ne engleski, francuski, njemački  i druge jezike i obratno i druge poslove koji se ukažu potrebitim.

  Molimo Vas da među članstvom IPA svojih klubova  /osnovni uvjet je poznavanje engleskog jezika/ izdvojite sve zainteresirane koji imaju iskustva na navedenim poslovima i koji žele pomoći na organizaciji IPA kongresa i njihov identitet i mogućnosti dostavite na E-mail ipa@ipa.hr

  Nakon pribavljenih prijava koje svakako dostaviti najkasnije do 15. svibnja 2019. koordinatori /članovi upravnog odbora sekcije/ će odabrati potrebit broj volontera za svoj djelokrug zaduženja, odrediti termine njihovog angažmana i djelokrug aktivnosti.

   

  SERVO PER AMIKECO !

  Glavni tajnik: Željko Turk

   

  PREDSJEDNIK 

  Miljenko Vidak 

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015