IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • V. Međunarodni turnir u kuglanju

  V. Međunarodni turnir u kuglanju

  Proteklog vikenda 5.4.2019. godine RK IPA Karlovac je na kuglani „Azelija“ u Ozlju organizirala međunarodni turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Proteklog vikenda  5.4.2019. godine RK IPA Karlovac je na kuglani „Azelija“ u Ozlju organizirala međunarodni turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Na turniru je sudjelovalo sedam muških i tri ženske ekipe iz šest RK hrvatske i to domaćina Karlovca, Splitsko-dalmatinske, Osiječko-baranjske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Ličko senjske.

  Turnir se igrao po propozicijama HKS-a, te je protekao u sportskom nadmetanju.

  Kako smo se navikli da se s ovakvih turnira vraćamo s dobrim rezultatima, tako ni ovaj puta nismo razočarali, jer su članovi ekipe u sastavu Željko Odorčić, Željko Brdar, Dragan Delač i Boris Sušić uspješno branili boje našeg RK i osvojili najsjajnija odličja.

  Rezultati u muškoj konkurenciji:

  Ekipno: 1.RK Ličko-senjska,  2.RK Brodsko-posavska,  3.RK Karlovac II,  4.RK Karlovac I,  5.RK Osiječko-baranjska,      6.RK Splitsko-dalmatinska,  7.RK Vukovarsko-srijemska

  Pojedinačno:  1.Željko Odorčić, RK Ličko-senjska,  2.Josip Filajdić, RK Brodsko-posavska,  3.Ante Holjevac, RK Karlovac

  Rezultati u ženskoj konkurenciji:

  Ekipno: 1.RK Karlovac,  2.RK Osiječko-baranjska,  3.RK Splitsko-dalmatinska

  Pojedinačno: 1. Ivanka Rebrović, RK Karlovac;  2. Anita Turkalj, RK Karlovac;  3.Elvira Kranjčec, RK Karlovac

  Zahvaljujemo domaćinu na odlično organiziranom turniru.

   

  Servo per amikeco !

  Željko Odorčić

  V. Međunarodni turnir u kuglanju
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015