IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana sjednica Upravnog odbora

  Održana sjednica Upravnog odbora

  Dana, 30.4.2019.godine s početkom u 19,00 sati, u prostorijama "Izletišta Kuterevo" održana je redovna sjednica Upravnog odbora RK IPA Ličko-senjska na kojoj su nazočili Tomo Bukovac - Butina,...

  Dana, 30.4.2019.godine s početkom u 19,00 sati, u prostorijama "Izletišta Kuterevo" održana je redovna sjednica Upravnog odbora RK IPA Ličko-senjska na kojoj su nazočili Tomo Bukovac - Butina, Robert Katalinić, Darko Nekić, Željko Odorčić, Ivica Pavelić, Ivica Dapčić i Ivan Bižanović.

  Na dnevnom redu je bilo izvješće predsjednika Tome Bukovca-Butine između dvije sjednice, izvješće dopredsjednika za sport Željka Odorčića, izvješće glavnog tajnika Darka Nekića, odluka o održavanju izbora za novi sastav RK IPA Ličko-senjska, izvješće zamjenika predsjednika Roberta Katalinića o 64.Svjetskom kongresu, te zadnja točka razno.

  Jednoglasno je usvojen dnevni red. Predsjednik Bukovac osvrnuo se u svom govoru na rad UO RK IPA Ličko-senjska te istakao kako je mandat protekao uz niz sanacijskih mjera bilo je to prelazno vrijeme na liberalniji način rada te iskatao sve važne događaje na našem području.

  Željko Odorčić opširno je izvjestio o sportskim događanjima gdje je naš Klub sudjelovao i kolika je odličja dobio na natjecanjima, te istaknuo kako je maksimalno ispoštovan kalendar dođanja IPA Hrvatske Sekcije. 

  Glavi tajnik Darko Nekić izvjestio je o članstvu RK te kazao kako od 145 članova pravo glasa ima 120 članova, od toga je 108 platilo članarinu i ravnopravni su članovi RK koji se mogu kandidirati i biti birani za Upravni odobor RK. Napomenuo je da je interes za članstvo i dalje te da se stalno primaju pristupnice za nove članove, izrazio je i malo nezadovoljstvo pasivnim djelovanjem članova od kojih nema prijedloga niti inicijativa. 

  Kako je ova godina izborna godina raspravljalo se o mjestu održavanja izvještajno-izborne Skupštine RK, te je od svih ponuđenih mjesta donesena jednoglasna odluka da to bude Vatrogasni dom u Kuterevu, a Skupština će se održati dana 31.svibnja ( PETAK ) ove godine s početkom u 18,00 sati, dakle samim time otvoren je kandidacijski postupak i mole se članovi da dostave svoje kandidature ili liste za UO RK IPA Ličko-senjska. Kandidacijski postupak otvoren je 15 dana, a kandidature se šalju poštom na adresu Kluba.

  Zamjenik predsjednika Robert Katalinić izvjestio je kako je aktivno uključen u 64. Svjetski kongres koji će se održati u Dubrovniku ove godine u kolovozu. Isti je zadužen za prevođenje i komunikaciju s inozemstvom zajedno s glavnim tanikom Sekcije Željkom Turk od kojeg dobiva zaduženja.

  Sjednica je završila u 20,30 sati.

  (ib) 

   

   

  Održana sjednica Upravnog odbora
  Održana sjednica Upravnog odbora
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015