IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održavanje Međunarodnog turnira u kuglanju

  Održavanje Međunarodnog turnira u kuglanju

  IPA Lika-Gospić planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 28. studenog 2015. godine (subota) na kuglani Hotela „Ante“u Gospiću organizirati turnir u kuglanju u muškoj i...

  IPA Lika-Gospić planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 28. studenog 2015. godine (subota) na kuglani Hotela „Ante“u Gospiću organizirati turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji. Navedena aktivnost je u Kalendaru aktivnosti predviđena za 22. studenog 2015. godine, ali zbog nemogućnosti korištenja kuglane zbog ligaških natjecanja na taj datum, bili smo prisiljeni promijeniti termin održavanja turnira.

  Stoga pozivamo sve zainteresirane IPA RK da nam najkasnije do 10. studenog 2015. godine potvrde dolazak, odnosno sudjelovanje na kuglačkom turniru.

  Na temelju broja prijavljenih ekipa izraditi ćemo propozicije natjecanja, koje se u osnovi ne bi bitno mijenjale u odnosu na prošle turnire. Dakle svaku ekipu čine po 4 igrača ili igračice. Svaki igrač odigrava ukupno 120 hitaca mješovito, od čega na svakoj stazi 15 hitaca u pune i 15 hitaca u čišćenje i tako na svakoj od 4 staze. Ukupni učinak se zbraja, što čini rezultat ekipe za ukupni poredak.

  Ukoliko bude veći broj prijavljenih ekipa onda ćemo smanjiti broj hitaca po igraču na 60 hitaca.

  Da se ovaj turnir ne bi sveo samo na sportski dio, tijekom dana ćemo organizirati obilazak znamenitosti grada Gospića (Memorijalni centar Nikola Tesla i Spomen dom Dr. Ante Starčević).

  Nakon završenog sportskog dijela, kao i obilaska znamenitosti navečer slijedi podjela pehara i medalja najboljima, a nakon toga večera i druženje.

  Kako održavanje ovog turnira pored same organizacije sa sobom donosi i određene troškove financijske naravi, smatramo da bi kotizacija po učesniku ovog turnira bila 50,00 kuna, što bi uključivalo ručak na dan održavanja turnira, večeru, kao i troškove najma kuglane.

  Molim da nam svoj dolazak potvrdite do gore navedenog datuma na e-mail: dnekic@mup.hr.

   

  U Gospiću 26. listopada 2015. godine

  Servo per amikeco

   

  Predsjednik:

  Tomo Bukovac-Butina v.r.

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015