IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Preminuo Marijan Burić

  Preminuo Marijan Burić

  Posljednji ispraćaj biti će sutra u četvrtak, 30.05.2019. godine u 17,00 sati na gradskom groblju u Otočcu.

  Sa velikom tugom, duboko potreseni bolom javljamo svim članovima, prijateljima, znancima žalosnu vijest da nas je u 52.godini života jučer, napustio bivši policajac i dragovoljac Domovinskog rata te naš član Upravnog odbora Marijan Burić. Svima nama je bila velika čast što smo ga imali priliku upoznati i provoditi zajedničke trenutke s njim. Njegovim preranim odlaskom napravljena je velika praznina u našim srcima koja će se teško moći popuniti. 

  Posljednji ispraćaj biti će sutra u četvrtak, 30.05.2019. godine u 17,00 sati na gradskom groblju u Otočcu.

  Pogođeni tugom izražavamo dubuku sućut obitelji, rodbini i prijateljima zbog ovog velikog gubitka. S vjerom u vječni život želimo Vam osnažiti nadu da odlazak nije kraj puta, nego ulazak u svjetlost koja sjedinjuje. 

   

  UPRAVNI ODBOR 

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015