IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj IPA REVIJA

  Novi broj IPA REVIJA

  U novom broju su i naše aktivnosti IPA RK Ličko-senjska i to naše izaslanstvo na obilježavanju počasti Velebitskim junacima u Rizvanuši - Gospić, detaljno izvješće s izborno/izvještajnom...

  Izišao je iz tiska novi broj IPA revije, 43, lipanj 2019 u kojem u predgovoru potpredsjednik IPA Hrvatske sekcije LOris Kozlevac progovara o godini međunarodnih aktivnosti, kako nam je ova godina najznačajnija godina međunarodnih aktivnosti i manifestacija IPA organizacije kojoj pripadamo i imamo značajnu ulogu. Na kongresu ćemo ugostiti 70 izaslanstava sekcija IPA iz svih kontinenata svijeta. Na jednom mjestu razmjeniti iskustva policijskog posla i svega što prati ovo vrlo zahtjevno zanimanje. Nakon kongresa slijedi sedmodnevno druženje na području Dalmacije i Like. Zanimanje za ove dvije manifestacije je iznimno veliko. Izaslanstva pojednih sekcija broje i 30 članova. Na kongresu predhodi razmjena mladeži IPA koji borave u Hrvatskoj prema posebnom programu za 16 godišnjake i godišnjakinje. Iz 29 zemalja sudionici ove manifestacije, njih ukupno 51 mladića i djevojaka odlučilo lijepo provesti. 

  U novom broju su i naše aktivnosti IPA RK Ličko-senjska i to naše izaslanstvo na obilježavanju počasti Velebitskim junacima u Rizvanuši - Gospić, detaljno izvješće s izborno/izvještajnom Skupštinom IPA Ličko-senjska na kojoj je ponovno izabran stari/novi predsjednik Tomo Bukovac - Butina i novo vodstvo kluba na razdoblje od 4 godine. Tu je i izvješće o kuglačkom turniru u Ozlju ( IPA Karlovac ) gdje je naš član Željko Odorčić bio najbolji pojedinačni sudionik turnira , a IPA Ličko-senjska najbolja muška ekipa. 

  Novi broj IPA revije možete podići u svim policijskim postajama ili u prostoriji IPA Ličko-senjke Otočac, a tko je u nemogućnosti dostaviti ćemo mu poštom samo neka se javi.

   

  I.B. 

   

  Novi broj IPA REVIJA
  Novi broj IPA REVIJA
  Novi broj IPA REVIJA
  Novi broj IPA REVIJA
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015