IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Izrada članskih iskaznica za 2020. godinu

  Izrada članskih iskaznica za 2020. godinu

  U tijeku su tehničke pripreme za izradu iskaznica za 2020. godinu. Molim Vas da izvršite tehničku pripremu za izradu članskih iskaznica za članstvo svog kluba.

  Poštovana gospodo, dragi prijatelji !

  U tijeku su tehničke pripreme za izradu iskaznica za 2020. godinu. Molim Vas da izvršite tehničku pripremu za izradu članskih iskaznica za članstvo svog kluba. 

  Članovi IPA Ličko-senjske materijale ( mogućnost zamjene fotografije i slično ) dostavljaju glavnom tajniku Darku Nekić dnekic@mup.hr 

  Materijal molimo dostaviti /JEDINO I ISKLJUČIVO/ uvažavajući odredbe Zakona o zaštiti osobnih podataka na e-mail adresu urednik@ipa.hr ili poštom na novu adresu sekcije. Materijal je potrebno dostaviti do 01.11.2019. godine. Svaka naknadna pošiljka bit će uvrštena u drugi kontigent.

  Distribucija prvog kontigenta  iskaznica slijedi iza 06.12.2019. godine a drugog iza Nove Godine!

   

  SERVO  PER  AMIKECO !

  Glavni tajnik: Željko Turk

  Predsjednik : Miljenko Vidak

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015