IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj IPA REVIJA, br.44, rujan 2019.

  Novi broj IPA REVIJA, br.44, rujan 2019.

  IPA reviju možete nabaviti u svim policijskim postajama i u sjedištu regionalnih klubova.

  U ponedjeljak smo primili novi broj IPA revije za mjesec rujan 2019.godine.  U predgovoru predsjednik IPA Hrvatske Sekcije Miljenko Vidak ističe kako je ova godina za IPA Hrvatsku Sekciju u znaku međunarodnih događanja. Predstoji nam 64-ti kongres IPA koji će se održati u Cavtatu od 06. do 13.10. 2019.godine zaključiti će se pred sam kraj godine sadržajne međunarodne aktivnosti sekcije. Tijekom kolovoza u 15-to dnevnom programu ugostili smo mladež IPA, 50 mladića i 25 djevojaka sekcija svijeta. 

  U novoj reviji možete pročitati i o aktivnostima Upravnog odbora koji se je sastao u Karlovcu, tu je i Velebitsko hodočašće Majci Božjoj od Krasna, druženje u kampu na Krasnu, svečano obilježena 28.godišnjica pogibije četvorice policijaca u Žutoj Lokvi, i još mnogo drugih sadržaja iz aktivnosti drugih klubova.

  IPA reviju možete nabaviti u svim policijskim postajama i u sjedištu regionalnih klubova.

  Novi broj IPA REVIJA, br.44, rujan 2019.
  Novi broj IPA REVIJA, br.44, rujan 2019.
  Novi broj IPA REVIJA, br.44, rujan 2019.
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015