IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Zahvala IPA Sekcije Hrvatske

  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske

  Predsjednik IPA Sekcije Hrvatske Miljenko Vidak uputio je pismo zahvale svim Regionalnim klubovima, Policijskim upravama, Ravnateljstvu policije i MUP na potpori i doprinosu u provedbi i realizaciji...

  Poštovana gospodo, dragi prijatelji !

  IPA Hrvatska Sekcija je bila domaćin 64-om kongresu IPA, najvišem tijelu ove policijske organizacije u Dubrovniku-Cavtatu, od 05. do 13.10.2019. godine.

  Kongres je okupio 67 izaslanstava zemalja, članica IPA sa ukupno 312 sudionika.Domaćin kongresa, IPA Hrvatska Sekcija je od strane kongresa nagrađena za najuspješniju sekciju u promicanju policijske struke i za organizaciju susreta mladeži IPA, „IYG 2019“.

  Na završnoj sjednici kongresa u kongresnoj dvorani hotela Croatia u Cavtatu , IPA Hrvatska Sekcija je dobila posebno priznanje za organizaciju najsadržajnijeg i najbolje organiziranog kongresa IPA u povijesti.

  Osim IPA Hrvatske Sekcije, šestorica članova upravnog odbora i drugih tijela sekcije primili su isto priznanje za uspješnu organizaciju kongresa.

  Poštovana gospodo, dragi prijatelji, u ime svih tijela IPA Hrvatske sekcije, svekolikog članstva IPA i svoje osobno ime, izražavam Vam zahvalnost na sudjelovanju, potpori, omogućivanju sudjelovanja posebno aktivnih djelatnika policije u realizaciji ovog za nas iznimno važnog projekta.

  SERVO PER AMIKECO !

   

  Glavni tajnik: Željko Turk

   

  Predsjednik:

  Miljenko Vidak

  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
  Zahvala IPA Sekcije Hrvatske
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015