IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Međunarodni turnir u kuglanju - najava

  Međunarodni turnir u kuglanju - najava

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 23.11.2019. godine (subota) s početkom u 1000 sati na kuglani hotela Jezero na Plitvičkim Jezerima održati...

  RK IPA Ličko-senjska planira sukladno kalendaru aktivnosti IPA Hrvatska Sekcija dana 23.11.2019. godine (subota) s početkom u 1000 sati na kuglani hotela Jezero na Plitvičkim Jezerima održati turnir u kuglanju u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Turnir se odigrava po propozicijama HKS-a. Svaku ekipu čine po 4 igrača (muški) i 3 igračice (žene) ili mješovito. Svaki igrač/ica odigrava ukupno 120 hitaca, od čega na svakoj stazi 15 hitaca u pune i 15 hitaca u čišćenje i tako na svakoj od 4 staze. Ukupni učinak se zbraja, što čini rezultat ekipe za ukupni poredak, kao i pojedinačni plasman. Ukoliko bude veći broj prijavljenih ekipa, zadržavamo pravo smanjiti broj hitaca po igraču na 60 hitaca.

  Također tijekom dana možemo svim zainteresiranim organizirati obilazak Nacionalnog parka.

  Nakon završenog sportskog dijela, navečer slijedi podjela pehara i medalja najboljima, a nakon toga večera i druženje uz glazbu u Restoranu „Macola“ u Korenici.

  Kotizacija po učesniku turnira je 120,00 kuna, što uključuje ručak na dan održavanja turnira, večeru s pićem, kao i troškove najma kuglane. Kotizaciju je moguće uplatiti na IBAN ili na dan održavanja prilikom dolaska kod blagajnika.

  Za učesnike turnira prema vlastitoj želji možemo osigurati noćenje u Hotelu „Macola“ (dvokrevetne sobe)  po cijeni 350,00 kuna. Rezervaciju možete obaviti preko našeg kluba ili direktno u hotelu na tel. 053 766 228.

  Molim da nam svoj dolazak potvrdite do gore navedenog datuma na e-mail: zeljko.odorcic.ot@gmail.com ili mob.+ 385 98 355 305 (Željko Odorčić).

  Stoga pozivamo sve zainteresirane IPA RK da nam najkasnije do 15.11.2019. godine  potvrde dolazak, odnosno sudjelovanje na kuglačkom turniru.

  PROTOKOL:

  PETAK:

  -Dolazak ekipa iz inozemstva i udaljenih krajeva

  -20,00  - … večera i druženje

  SUBOTA

  -10,00 – 10,30 okupljanje

  -10,30 otvaranje turnira, a nakon toga natjecanje, kao i obilazak Nacionalnog parka

  -16,00 – 19,00 odmor

  -19,00 - … obraćanje domaćina i gostiju, podjela pehara i medalja, večera i druženje

  Servo per amikeco !

   

  Predsjednik:

  Tomo Bukovac-Butina

   

  U Otočcu, 04.11.2019.g.

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015