IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi produkti IPA Hrvatske Sekcije

  Novi produkti IPA Hrvatske Sekcije

  Tim stručnjaka predvođen sa dr.med. epidemiolog, Davorom Čorak za IPA Hrvatsku Sekciju je stručno obradio tekstove produkata, crteže poznati kriminalist Mario Posavec i grafičku obradu Damir...

  U okviru plana IPA Hrvatske Sekcije za 2015. godinu vezano za izdavačku djelatnost i provedbu preventivno edukativnih projekata izrađena su dva nova produkta. Riječ je o informativnim, stručnim brošurama namijenjenih široj populaciji a posebno mladima. Produkti nose naziv: „Igre na sreću, ovisnost i mladi“ te „Alkohol, ovisnost i mladi“.

  Tim stručnjaka predvođen sa dr.med. epidemiolog, Davorom Čorak za IPA Hrvatsku Sekciju je stručno obradio tekstove produkata, crteže poznati kriminalist Mario Posavec i grafičku obradu Damir Berta.

  Uz ove dvije nove brošure koje će se distribuirati početkom 2016 godine, izvršeno je ažuriranje i redizajniranje dosadašnja 3 produkta: „Nasilje i mladi“, „ Droge, ovisnost i mladi“, te Internet, ovisnost i mladi“. Ovom aktivnošću postignut je zavidan kvantitet od 5 obrađenih sigurnosnih tema na najvišem strukovnom nivou. Uz to, prometna bojanka za djecu je također u postupku gotovo potpunog redizajna crteža.

  IPA Hrvatska Sekcija je tijekom ove godine uložila značajna sredstva u ove projekte da bi se postigla maksimalna kvaliteta produkata. Cilj je isključivo pružiti ciljanim skupinama stručne informacije i savjete vrhunskih stručnjaka po svakoj obrađenoj sigurnosnoj temi. Distribucijom besplatnih produkata , na godišnjoj razini oko 130 do 160 tisuća, opravdava očekivanja značajnog doprinosa IPA Hrvatske Sekcije, sigurnosnoj kulturi što je i njena statutarna zadaća.

  M.V.

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015