IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj IPA revije. br.47

  Novi broj IPA revije. br.47

  Jučer smo primili poštom IPA REVIJU , br.47, lipanj 2020. godine. Puno zanimljivih članaka od mnogih regionalnih klubova, tu je i obraćanje predsjednik IPA Sekcije Hrvatska Miljenka Vidaka...

  Poštovana gospodo, dragi prijatelji !

  Jučer smo primili poštom IPA REVIJU , br.47, lipanj 2020. godine. Puno zanimljivih članaka od mnogih regionalnih klubova, tu je i obraćanje predsjednik IPA Sekcije Hrvatska Miljenka Vidaka "Covid-19, zaustavlja životne tijekove " . 

  Od našeg RK IPA Ličko-senjske je duplerica o "Počast Velebitskim junacima" , drugi članak je " Posljednji pozdrav načelniku Josipu Biljanu" i treći "Delegacija RK IPA Ličko-senjske na prijamu kod načelnika PU " - novog načelnika g.Zorana Zdunić i njegovog zamjenika Stjepana Sabljića. 

  Ima tu i drugih aktivnosti RK i UO . IPA reviju možete nabaviti u svim PP i PU a ako netko želi može mu se dostviti i na kućnu adresu.

   / pregledaj sve revije na www.ipa.hr /

  Novi broj IPA revije. br.47
  Novi broj IPA revije. br.47
  Novi broj IPA revije. br.47
  Novi broj IPA revije. br.47
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015