IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana sjednica Upravnog odbora u Otočcu

  Održana sjednica Upravnog odbora u Otočcu

  Na dnevnom redu bilo je usvajanje zapisnika sa zadnje sjednice UO koja je održana u Senju. Zapisnik je jednoglasno usvojen.

  Sjednica Upravnog odbora RK IPA Lika Gospić održana je 12.prosinca 2015.godine s početkom u 17,00 sati u sali za sastanke hotela Zvonimir u Otočcu. Sjednici su se odazvali Tomo Bukovac-Butina, Darko Nekić, Marijan Bunčić, Željko Odorčić, Kristina Barković, Ivica Dapčić i Ivan Bižanović. Ispričao se Ivica Pavičić. Na dnevnom redu bilo je usvajanje zapisnika sa zadnje sjednice UO koja je održana u Senju. Zapisnik je jednoglasno usvojen.

  Pod drugom točkom razmatralo se izvješće o radu i aktivnostima između dvaju sjednica Upravnog odbora. Detaljno izvješće o održanom turniru u kuglanju podnio je Željko Odorčić koji je kazao kako je turnir trebao biti međunarodnog karaktera ali iz inozemstva se nije prijavila niti jedna ekipa tako da je turnir u kuglanju bio sastavljen od RK iz RH.  Odorčić je kazao kako je ovo jedan od boljih kuglačkih turnira IPA-e, samo još Karlovac i Slavonski Brod imaju ovakve turnire a uskoro bi trebao imati i Osijek. Odorčić je kazao kako bi se u budućnosti turnir trebao organizirati ranije. Predsjednik Bukovac zahvalio se i pohvalio Odorčića na samoj organizaciji te se zahvalio osoblju hotela Lika iz Gospića na čijoj se kuglani održavao turnir i koji su sponzorirali dvoranu.

  Pod trećom točkom razmatrala se aktivnost RK do kraja godine, podjela iskaznica i naljepnica članovima kluba za 2016.godinu koje su već stigle. Nakod poduže rasprave donjet je zaključak da će predsjednik Bukovac osobno zamoliti načelnika PU ličko-senjske g.Antu Podnara da se preko policijskih postaja ( kao i do sada ) podjele iskaznice aktivnim i umirovljenim članovima IPA-e, dok se ne izaberu po PP povjerenici koji će obnašati te zadaće. Do kraja ožujka 2016..godine tko ne podigne iskaznicu ista će biti vraćena natrag i Sekciju IPA RH, a osobi koja ne preuzme iskaznicu prestaje članstvo u IPA RK Lika Gospić. Raspravljalo se i ažuriranju podataka i popisa aktivnih djelatnika za plaćanje članarina preko računovodstva PU ličko-senjske ( odbijanjem od plaće u dvije rate ).

  Glavni tajnik Darko Nekić izvjestio je UO da su pisane istupnice za ispis iz IPA RK Lika Gospić poslale Tomislava Bubaš i Lidija Njari, a u obrazloženju navode da istupaju iz osobnih razloga.

  Četvrta točka dnevnog reda bila je prijedlog o proslavi 13.obljetnice RK IPA Lika Gospić. Upravni odbor donio je zaključak da će se proslava obaviti u sklopu Izvještajne skupštine RK IPA Lika Gospić koja će se održati koncem siječnja 2016.godine.

  Peta točka dnevnog reda bila je prijedlog programa aktivnosti za 2016.godinu. Upravni odbor donio je odluku o organiziranju karnevalskog bala i zabave u Senju, organiziranjem goranskog piknika na Velebitu, nogometnog turnira tijekom mjeseca svibnja i još nekih događanja.

  Sjednica je završila u 18,30 sati.

   

   

  Održana sjednica Upravnog odbora u Otočcu
  Održana sjednica Upravnog odbora u Otočcu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015