IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Ažuriranje podataka članstva

  Ažuriranje podataka članstva

  Za potrebe evidencije popisa članova, a temeljem čl.17 Statuta IPA Lika Gospić dostavite Vaše podatke glavnom tajniku RK IPALika Gospić.

  Poštovane kolegice i kolege,

  Za potrebe evidencije popisa članova, a temeljem čl.17 Statuta IPA Lika Gospić  potrebno je od svakog člana imati kompletne podatke ( ime i prezime, OIB, datum pristupa RK, datum prestanka članstva u RK, broj telefona, molitela ili email-a ) pa Vas moli za do dostavite na adresu dnekic@mup ili na mobitel 098.9084 909.

   

  Glavni tajnik :

  Darko Nekić

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015