IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu

  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu

  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN HALF“

  Dana 16. lipnja 2024. godine u Otočcu sa početkom u 09,00 sati članovi RK IPA Šibensko-kninska, Franjo Ileković i Radmila Maksimović sudjelovali su na utrci Hrvatske atletske cestovne lige, „GACKA RUN HALF“, ukupne dužine 21 km i 672 m koja se trčala uz rijeku Gacku sa startom i ciljem u Gradskom parku Otočcu.

  Radmila Maksimović u cilj je utrčala kao treća u ukupnom poretku kod žena i prva u svojoj starosnoj kategoriji, dok je Franjo Ileković u cilj utrčao kao 11 u ukupnom poretku ali i kao treći u svojoj starosnoj kategoriji među muškim atletičarima, ispred kolege iz RK IPA Sisak, Darka Štrobilijusa koji je bio 12 u ukupnom poretku među atletičarima.

  Nakon proglašenja najboljih atletičarki i atletičara organizirano je zajedničko druženje i ručak IPA atletičara u Otočcu, na poziv domaćina, člana IPA Ličko-senjska i člana UO IPA Sekcije Hrvatske, Ivana Bižanovića“.

  DM 

  Preuzeto: IPA Šibenik 

  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu
  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu
  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu
  Članovi IPA Šibenik na atletskoj utrci „GACKA RUN 2024“ u Otočcu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015