IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA Revija, br.29

  IPA Revija, br.29

  Poštovani članovi, ovih dana izašao je posljednji ovogodišnji broj našeg glasila. Potražite ga kod predstavnika svog regionalnog kluba, odnosno u svojim ustrojstvenim organizacijskim...

  U prosincu 2015.godine izašao je novi broj IPA revije, br.29. Kako šiše urednik Damir Berta na kraju svake godine okrećemo se malo unatrag i prisjećamo se naših aktivnosti. Tijekom 2015.godine IPAHrvatska Sekcija i njezine članice su, godinu 2015. obilježili nizom manifestacija i aktivnosti.  Bilo je dosta raznoliko, humanitarne aktivnosti, policijsko-tradicionalne, strukovne, športske, kulturne i mnoge druge, obilježile su godinu. Broj manifestacija porastao je u odnosu na predhodne godine. Ove godine slavi se 15.godišnica utemeljenja IPA Hrvatske Sekcije.

  Također u ovom broju pod rubrikom aktivnosti klubova imamo detaljno izvješće sa fotografijama o Turniru u kuglanju na kojem su sudjelovali regionalni klubovi Hrvatske iz Osjeka, Splita, Zaboka, Slavonskog Broda...a koji je održan u Gospiću,. Također imamo obavijest o tradicionalnom "Zimskom maškaranom balu" u Senju koji se održava od 09.siječnja do 06.veljače, svake subote, gdje su pozvane sve članice IPA Sekcija Hrvatske da nam se pridruže.

   

  IPA Revija, br.29
  IPA Revija, br.29
  IPA Revija, br.29
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015