IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA Vincekov pohod 2016.

  IPA Vincekov pohod 2016.

  Pozivamo naše članove RK IPA Lika-Gospić da se prijave kod glavnog tajnika dnekic@mup.hr ili putem mobitela 098.9084909 kako bih mogli organizirati prijevoz i na vrijeme smještaj za članove.

  Regionalni klub IPA Međimurje u suradnji sa TZ općine Štrigova, organizira zabavno-rekreativnu manifestaciju „Vincekov pohod IPA prijatelja i članova“, koja će se održati u međimurskim bregima, sa startom i ciljem u Štrigovi, dana 23. siječnja 2016. godine sa početkom u 09,00 sati. Pohod će se odvijati od Štrigove (gdje se ostavljaju vozila) te će se uz posjetu četiri vinske kuće stići natrag do Štrigove. Treća vinska kuća je IPA vinska kuća obitelji Kerman gdje će domaći klub počastiti svoje goste, dok će na cilju biti organizirana prodaja IPA vina vinskih kuća Kerman i Tomšić!

  Pod pokroviteljstvom IPA Sekcije Hrvatske, organizira se događaj sa zanimljivim obredima,tradicionalnom pjesmom, muzikom i plesovima, obiljem dobre kapljice i jela,zdravim hodanjem po bregima, i mnogobrojnim lijepih trenucima u društvu prijatelja!

  Kotizacija je 50,00 kuna po osobi i uključuje piće kod svake vinske kuće i gablec na cilju. Svaki član IPA koji dolazi neka se prijavi putem svog kluba ili na email: medjimurje@ipa.hr kako bi dobio dodatni IPA bon na dar!

  Za one koji dolaze iz udaljenih krajeva predlažemo dolazak u večernjim satima u petak 22.01. te da se jave što ranije zbog osiguranja smještaja. Što ranije to povoljnija cijena smještaja!

  Preporuča seslojevita i topla odjeća i obuća te štapovi za hodanje! 

  Pozivamo naše članove RK IPA Lika-Gospić da se prijave kod glavnog tajnika dnekic@mup.hr ili putem mobitela 098.9084909 kako bih mogli organizirati prijevoz i na vrijeme smještaj za članove.

   

   

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015