IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članovi Upravnog odbora IPA Sekcije Hrvatske u posjeti MC Nikola Tesla u Smiljanu

  Članovi Upravnog odbora IPA Sekcije Hrvatske u posjeti MC Nikola Tesla u Smiljanu

  Članovi Upravnog odbora IPA Sekcije RH su posjetili Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu pored Gospića, gdje je izvršen obilazak rodne kuće Nikole Tesle, kao i Tesline ispitne stanice iz...

  Jučer, 23.travnja 2016. nakon održanog Upravnog odbora IPA Sekcije u hotelu „Degenija“ u Krasnu, članovi Upravnog odbora su posjetili Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu pored Gospića, gdje je izvršen obilazak rodne kuće Nikole Tesle, kao i Tesline ispitne stanice iz Colorado Springsa. Prije posjeta Smiljanu bili su u posjetu sirani Runolist u Otočcu.

  Vođa puta  je bio Željko Odorčić.

  Nakon povratka u Krasno, u Svetištu Majke Božje upriličena je misa, koju je predvodio vojni biskup mons. Jure Bogdan zajedno s policijskim kapelanom vlč. Ivanom Blaževcem i upraviteljem Svetišta Majke Božje Krasnarske vlč. Marijom Vazgač.

   

  Ž.O.

   

  Članovi Upravnog odbora IPA Sekcije Hrvatske u posjeti MC Nikola Tesla u Smiljanu
  Članovi Upravnog odbora IPA Sekcije Hrvatske u posjeti MC Nikola Tesla u Smiljanu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015