IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana sjednica Upravnog odbora

  Održana sjednica Upravnog odbora

  Dana, 12.svibnja, u 18,00 sati, u hotelu Park Otocac održana je redovna sjednica Upravnog odbora IPA RK LIKA Gospić, pod predsjedavanjem predsjednika Tome Bukovca - Butine

  Dana, 12.svibnja, u 18,00 sati, u hotelu Park Otočac održana je redovna sjednica Upravnog odbora IPA RK LIKA Gospić, pod predsjedavanjem predsjednika Tome Bukovca - Butine. Uz predsjednika bili su i kolege Nekić, Odorčić, Bižanović, Dapčić, ispričao se Pavičić a na telefonskoj vezi bila je kolegica Barković.

  Za dnevni red predloženo je:

  1. Usvajanje zapisnika s predhodne sjednice UO.

  2. Analiza aktivnosti od Izvještajne skupštine održane na Krasnu.

  3. Plan održavanja nove Izvještajne skupštine

  4. Analiza članstva i preuzimanje članskih iskaznica

  5. Razno

  Sjednicu je otvorio predsjednik Bukovac, zahvalio se kolegama koji su se odazvali, glavni tajni je kazao da su se ispričali kolega Pavelić, a kolegica Barković je na bila na telefonskoj vezi poradi bilo kakvih upita.

  a1). Zapisnik je usvojen jednoglasno

  a2). Oko Izvještajne skupštine vodila je konstruktivna diskusija i rasprava. Analiziralo se stanje, članovi kluba, prisutnost članova, bilo je riječi i o održavanju Sjednice IPA Sekcije, o izletu i posjet sirani Runolist u Otočcu i MC Nikola Tesla u Gospiću. Upućena je velika zahvalnost domaćinu vlasniku hotela na Krasnu, kao i vlč.Mariu domaćem župniku oko sponzorstva. Za Izvještajnu skupštinu potrošeno je 2.500,00 kuna, dok je Sekcija IPA imala puno veće troškolve. Velika zahvalnost i čast je bilo što nam se pridružio mons.Jure Bogdan vojno-policijski biskup ( vojni ordinarij u RH ). Bilo je tu raznih prijedloga i sugestija za drugu Skupštinu.

  a3). Oko organiziranja nove Izvještajne skupštine jer prošla nije održana zbog nedostatka kvoruma vodila se rasprava dali istu orgnizirati u Novalji gdje naš Klub ima širom otvorena vrata od domaćina i sponzora oko organizacije, pa do Otočca koji je na pola puta svima koji dolaze iz Gospića, Korenice, Novalje, Senja, Donjeg Lapca...

  Nakon poduge rasprave donešen je zaključak da će se naredna Izvještajna skupština održati u Otočcu dana 17.6.2016.godine, s početkom u 19,00 sati, u zgradi Gackog pučkog otvorenog učilišta ( mala dvorana).

  a4). Glavni tajnik je kazao da veliki broj članskih iskaznica nije podignut, da će svima poslati se uz povratnicu iskaznica na kućnu adresu, tko ne primi smatrat će se da nije zainteresiran za članstvo u RK i brisati će se iz evidencije. Neki članovi ( umirovljenici i vanjski članovi) su se javili da do njih nije došla informacija o preuzimanju članskih iskaznica i naljepnica za auto.

  a5). Pod razno predsjednik je kazao kako se hitno mora pronaći knjigovodstveni servis koji će voditi financije, jer da ima nekih "spornih" računa kojima treba doći u trag a i još od preuzimanja novog rukovodstva su stizali računi te ih treba proknjižiti i uredno voditi evidenciju. Javili su se brojni sponzori koji su voljni pomoći rad Kluba i prepoznali su aktivnosti Kluba, dogovor je postignut da će se iste obavjestit o uplatama donacija poslije Izvještajne skupštine ( ništa prije).

  Sjednica je završila u 20,00 sati.

  PS: Za sjednicu je predsjednik Bukovac donio tacnu kolača, a članovi su sami platili konzumaciju pića ( tako će biti i ubuduće ).

   

  Održana sjednica Upravnog odbora
  Održana sjednica Upravnog odbora
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015