IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA LIKA zapalili vatru prijateljstva u Švici

  IPA LIKA zapalili vatru prijateljstva u Švici

  Na poziv Udruge "Švički Slap" IPA LIKA učestvovala je na 2.Ivanjskim danima u pripremanju kotlića združeno s prijateljima iz HKUD "Rožice" iz Sinca i prijateljima iz Krasna.

  Na poziv Udruge "Švički Slap" IPA LIKA učestvovala je na 2.Ivanjskim danima u pripremanju kotlića združeno s prijateljima iz HKUD "Rožice" iz Sinca i prijateljima iz Krasna. Susjedni tabor odisao je "svjetski" internacionalnu ekipu sačinjavala je Volonterska udruga iz Kutereva. Tako je naš RK IPA sa mnogim drugim udrugama sa područja Grada Otočca "zapalili" još jednu vatru prijateljstva.

  Ovo smatramo samo malim pripremnim treningom za EKO ETNO 2016 u Otočcu kada ćemo se okušati s brojnom ekipom sa područja cijele Županije.

  "Servo per amikeco"

   

   

  IPA LIKA zapalili vatru prijateljstva u Švici
  IPA LIKA zapalili vatru prijateljstva u Švici
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015