IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA BiH, RK Doboj posjetila našu županiju

  IPA BiH, RK Doboj posjetila našu županiju

  Ovog vikenda 06. i 07. kolovoza 2016. godine su nas posjetili kolege iz IPA Bosne i Hercegovine, RK Doboj kojima je ovo prvi posjet našoj županiji i našem regionalnom klubu.

  Ovog vikenda 06. i 07. kolovoza 2016. godine su nas posjetili kolege iz IPA Bosne i Hercegovine, RK Doboj kojima je ovo prvi posjet našoj županiji i našem regionalnom klubu.

  U razgovoru su razmijenjena iskustva u provođenju aktivnosti regionalnih klubova tijekom godine, kako našeg, tako i njihovog.

  Poslije podne je organiziran posjet Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu, gdje smo zajedno obišli rodnu kuću Nikole Tesle, kao i Teslinu ispitnu stanicu iz Colorado Springsa.

  Naši gosti su bili impresionirani viđenim i obećali da će svakako ponovno doći.

  Također su se zahvalili na srdačnom dočeku, te nas pozvali da u narednom periodu planiramo posjet njihovom regionalnom klubu, kako bi uzvratili gostoprimstvo.

   

  Željko Odorčić

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015