IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Dan sijećanja u Lici

  Dan sijećanja u Lici

  Dan sjećanja na poginule pripadnike specijalnih postrojbi MUP-a, „DA SE NE ZABORAVI“, već tradicionalno organizira Udruga Specijalne Policije iz Domovinskog Rata „AJKULA“, u gradu Gospiću.

  Dan sjećanja na poginule pripadnike specijalnih postrojbi MUP-a, „DA SE NE ZABORAVI“, već tradicionalno organizira Udruga Specijalne Policije iz Domovinskog Rata „AJKULA“, u gradu Gospiću.
   

  Dana 29.08.2016. godine na spomeniku poginulim braniteljima u centru grada Gospića i spomeniku prvog Hrvatskog Predsjednika Dr. Franje Tuđmana, vijence i svijeće uz vodstvo USPDR „AJKULA“, položili su: izaslanstva MUP-a, Ministarstva Branitelja RH, Policijskih Uprava Ličko Senjske i Primorsko Goranske, Županije Ličko Senjske i Primorsko Goranske, Udruge proistekle id Domovinskog Rata , članovi obitelji, suborci i mnogi drugi.

  Predsjednik IPA Hrvatske Sekcije, nazočio je programu „Dan sjećanja“ na poziv organizatora USPDR Ajkula, U Gospiću a potom na označenim mjestima pogibije specijalaca na Visočici i mjesu pogibije ratnog zapovjednika Ajkula, Marina Jakominić koji je poginuo 29.08.prije 24. godine.

  M.V.

  Dan sijećanja u Lici
  Dan sijećanja u Lici
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015