IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Druga sjednica Upravnog odbora

  Druga sjednica Upravnog odbora

  Na II.sjednici Upravnog odbora potpisan ugovor o partnerstvu s Hotelom "Park Exclusive".

  Druga sjednica Upravnog odbora RK "IPA LIKA " Gospić održana je u kongresnoj dvorani "Arupium" hotela "Park exclusive" u Otočcu. Nazočni: Bukovac, Starčević, Nekić, Dapčić, Odorčić, Bižanović, Barković i Pavičić.

  Uvodno izlaganje imao je predsjednik Kluba Tomo Bukovac - Butina koji se osvrnuo na aktualno stanje u IPA Lika, te je razmatrano anonimno pismo koje je naslovljeno na RK "IPA" Lika na ruke Tomice Starčevića i navoda u pismu koje ga dovode u situaciju nesnošljivog rada u Klubu i prozivke za nepravilnosti rada Izborne skupštine koju je sazvao i na kojoj je izabran za zamjenika predsjednika.

  Članovi su vodili raspravu po svim točkama anonimnog pisma te se ogradili od istog, do konačne odluke Ureda državne uprave koji će potvrdili ili odbaciti valjanost održane Izvanredne izborne skupštine. Na navedenoj sjednici Tomica Starčević je dao usmenu ostavku na dužnost zamjenika predsjenika IPA Lika Gospić, te kazao kako ostaje član IPA Lika.

  Novoizabrani predsjednik Bukovac izrazio je nezadovoljstvo poradi odlaska kolega Starčevića i Pavelića kod službenice koja vodi registraciju Udruga u Ured državne uprave, smatrajući to činom pritiska na navedenu djelatnicu., koji su kazali da su išli samo provjeriti dali je dokumentacija s Izvanredne izborne skupštine stigla do nje u Ured.

  Na kraju sjednice s vlasnikom hotela Franjom Papp potpisan je ugovor o partnerstvu. Hotel Park je dao popust od 20% na sve usluge hotela, a  za sve članove IPA koji se legitimiraju s važećom iskaznicom za tekuću godinu. 

   

   

   

  Druga sjednica Upravnog odbora
  Druga sjednica Upravnog odbora
  Druga sjednica Upravnog odbora
  Druga sjednica Upravnog odbora
  Druga sjednica Upravnog odbora
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015