IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.

  Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.

  Proslavimo i dostojno obilježimo Dan Svetog Mihovila, zaštitnika Hrvatske Policije.

  Danas, 19.rujna, primili smo IPA REVIJU od IPA Sekcije RH za cijelu PU ličko-senjsku ukupno 130 brojeva. IPA Reviju će ovaj tjedan primiti glavni tajnik Darko Nekić u Senju koji će dalje distribuirati reviju po Policijskim postajama i PU ličko-senjskoj.

  U novom broju ima priloga i iz našeg RK Lika i to : Velebitsko hodočašće Majci Božjoj od Krasna, Dan sjećanja u Lici  s Udrugom Specijalne policije iz Domovinskog rata "Ajkula".

  U tom duhu uz ugodu prelistavvanja i čitanja ovog broja IPA Revije, svim pripadnicima MUP-a, policijskim umirovljenicima i članovima obitelji, čestitamo Dan Svetog Mihovila.

  SERVO PER AMIKECO !

   

  Ivan Bižanović

  Potpredsjednik za propagandu i marketing

   

  Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.
  Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.
  Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.
  Novi broj - IPA REVIJA , br.32, rujan 2016.
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015