IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije održao redovnu sjednicu

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije održao redovnu sjednicu

  Na dnevnom redu sjednice razmotrene su aktivnosti glede predstojeće svečane sjednice skupštine, zakazane za 18 do 20.11.2016 godine u hotelu Adriatik u Opatiji.

  Upravni odbor uz nazočnost svih tijela sekcije, 15.10.2016. godine u Hotelu Antunović održao je redovnu sjednicu. Na dnevnom redu sjednice razmotrene su aktivnosti glede predstojeće svečane sjednice skupštine, zakazane za 18 do 20.11.2016 godine u hotelu Adriatik u Opatiji.
  Prihvaćen je program sjednice skupštine, njeni sudionici i gosti. Na sjednici će uz obraćanje predsjednika sekcije, govoriti predstavnici IEB-a, MUP-a i lokalne uprave i samouprave. Prikazat će se kratki video uradak o najznačajnijim aktivnostima sekcije na domaćoj i međunarodnoj sceni.
  Za ovu prigodu podijelit će se primjerci posebnog izdanja infodrmativnog glasila ,, Monografija IPA Hrvatske Sekcije“ koja će imati nakladu 3 000 primjeraka.

  Predsjednik sekcije će pojedincima uručiti plakete i odličja te priznanja i zahvalnice IPA Hrvatske Sekcije te goste IPA Sekcija iz inozemstva i predstavnika IEB-a sa posebnom plaketom sa oznakom 15-e godišnjice sekcije.

  Delegati skupštine će se nakon stanke nakratko sastati da bi donijeli Pravilnik o radu časnog suda i usvojili Program aktivnosti sekcije za 2017. godinu.

  Svi uzvanici će se podružiti na zajedničkom ručku, potom na popodnevnom izletu u Opatiji. U 19,30 sati priređena je zajednička večera uz kulturno zabavni program u čast 15-e godišnjice utemeljenja IPA Hrvatske Sekcije.

  Upravni odbor je donio i odluke o pomoći svojim članicama za organizaciju manifestacija u 2016 godini i dvije u 2015. godini u ukupnom iznosu od 25 000 kn uz prikaz donijetih i isplaćenih financijske pomoći za manifestacije i humanitarne pomoći za 2015 godinu u ukupnom iznosu od 59 000 kn.

  Odlučeno je da će članarina za 2017 godinu ostati neizmjenjena na dosadašnju, što znači da je članarina za dosadašnje članstvo 120,00 kn /80,00 kn za klub i 40,00 kn za sekciju/ te 150,00 kn za novoučlanjenog člana /60,00 kn za klub i 90,00 kn za sekciju/.

  M.V.

  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije održao redovnu sjednicu
  Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije održao redovnu sjednicu
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015