IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA iskazinice 2017

  IPA iskazinice 2017

  Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA LIKA da je počela distribucija novih iskaznica IPA za 2017.

  Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA LIKA da je počela distribucija novih iskaznica IPA za 2017. godinu. Aktivnim članovima iskaznice su poslane u PP, dok će umirovljenici iskaznice dobiti na kućne adrese.

  Mole se članovi IPA Lika koji nisu podmirili članarinu za 2016.godinu da to učine čim prije.

  Svi članovi uz iskaznice dobiti će i naljepnicu za automobil.

  Servo per amikeco!

   

  Glavni tajnik:

  Darko Nekić

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015