IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana sjednica Upravnog odbora

  Održana sjednica Upravnog odbora

  Prva ovogodišnja redovita sjednica Upravnog odbora IPA RK Lika Gospić održana je dana 2.veljače 2017.godine u Hotelu "Mirni kutak" u Otočcu s početkom u 17 sati.

  Prva ovogodišnja redovita sjednica Upravnog odbora IPA RK Lika Gospić održana je dana 2.veljače 2017.godine u Hotelu "Mirni kutak" u Otočcu s početkom u 17 sati.

  Sjednici su se odazvali Nekić, Bukovac, Pavičić, Odorčić i Bižanović, a na telefonskoj vezi bili su Dapčić, Burić i Barković.

  Na početku predsjednik Bukovac pozdravio je sve prisutne, zahvalio se na odazivu i predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen, i to :

  1. Izvješće predsjednika o aktivnostima između dviju sjednica Upravnog odbora

  2. Dogovor oko održavanja ponovne Izvještajne skupštine

  3. Izvješće tajnika u vezi distribucije članskih iskaznica

  4. Izvješće potpredsjednika za sport o proteklim aktivnostima

  5. Razno

  Predsjetnik Tomo Bukovac - Butina izvjestio je UO o događanjima od travnja 2016 do danas, o aktivnostima Kluba kroz proteklu godinu a što je sve vidljivo na mrežnim stranicama Kluba. Bukovac je kazao da ima još jedan račun koji se vuče već duže vrijeme na iznos od 3.250,00 kuna koji se mora rješiti čim prije, te je dogovoreno da se kroz desetak dana riješi, ako je moguće otpiše, ako ne podmiri u cijelosti. Dogovoreno je da će se Izvještajna skupština RK održati 14.4.2017. u Gospiću ( Interventna policija), a o čemu će još biti govora na još jednoj sjednici UO Kluba koja bi se trebala održati krajem veljače ili početkom ožujka ove godine.

  Glavni tajnik Darko Nekić na početku izlaganja prenio je pozdrave predsjednika IPA RH g.Vidaka s kojim je u tijeku dana razgovarao te je g.Vidak pohvalio rad i aktivnosti RK IPA Lika. Nekić je izvjestio o distribuciji članskih iskaznica i naljepnica, te o novim značkama te kazao kako su iste 250,00 kuna i svi koji žele novu značku moraju se javiti tajniku na br. mobitela 098 9084 909. Također Nekić je kazao da imamo evidentiranih 178 članova, 15 ih se ispisalo iz Kluba, a 10 imamo novih članova. Kazao je kako će preko poslovne banke PBZ utvrditi tko je platio članarinu za prošlu godinu 2016. te će i ti imati pravo glasa na Izvještajnoj skupštini koja će se održati u travnju ove godine.

  Potpredsjednik za sport Željko Odorčić podnio je izvješće o organizaciji i kuglačkim turnirima na kojima je učestvovao naš Klub  kao i Međunarodnom turniru u kuglanju koji je bio u Gospiću, turniru u Karlovcu, Novoj Gradišci i Slavonskom Brodu. Odorčić je kazao kako je zadovoljan s igrom i ostvarenim rezultatima na turnirima.

  Pod točkom razno bilo je rasprave, prijedloga, inicijativa oko aktivnosti Kluba.

  Sjednica je završila u 20,00 sati.

  „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

   

  Održana sjednica Upravnog odbora
  Održana sjednica Upravnog odbora
  Održana sjednica Upravnog odbora
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015