IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA značke i iskaznice za nove članove

  IPA značke i iskaznice za nove članove

  Izvješćujemo kolege i kolegice koji su naručili nove IPA značke da su iste stigle i nalaze se kod glavnog tajnika Darka Nekića kod kojeg ćete iste preuzeti ili u dogovoru s njim na neki drugi...

  Izvješćujemo kolege i kolegice koji su naručili nove IPA značke da su iste stigle i nalaze se kod glavnog tajnika Darka Nekića kod kojeg ćete iste preuzeti ili u dogovoru s njim na neki drugi način. ( Na novim značkama ima mala pločica na koju se može ugravirati svoje ime i prezime ili broj iskaznice IPA).

  Također obavijest i za nove članove RK IPA LIKA Gospić da su im članske iskaznice stigle i također su kod glavnog tajnika Nekića.

  "Servo per Amikeco"

  IPA značke i iskaznice za nove članove
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015