IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Kuglački turnir u Slavonskom Brodu, IPA Lika najmoćniji

  Kuglački turnir u Slavonskom Brodu, IPA Lika najmoćniji

  Proteklog vikenda 04.03.2017. godine, ekipa našeg RK je sudjelovala na 3. međunarodnom kuglačkom kupu u Slavonskom Brodu.

  Proteklog vikenda 04.03.2017. godine, ekipa našeg RK je sudjelovala na 3. međunarodnom kuglačkom kupu u Slavonskom Brodu.

  Pored domaćina koji je na ovom turniru sudjelovao s dvije muške i jednom ženskom ekipom, sudjelovali su i regionalni klubovi iz Karlovca, Osijeka, Vukovara i Like, kao i RK iz BiH, Tomislavgrada, Banja Luke i Doboja, sveukupno 9 muških i 2 ženske ekipe.

  Da su Slavonci odlični organizatori, to su i ovaj puta dokazali, kako na sportskom planu, jer su natjecanje upriličili na osmerostaznoj kuglani, koja se nalazi u sklopu sportskog centra „Vijuš“ u Slavonskom Brodu, tako i organiziranja u popunjavanju slobodnog vremena prije i nakon sportskih aktivnosti.

  Kao i do sada, tako se i ovaj put pokazalo da imamo ekipu koja uvijek postiže zapažene rezultate u kuglanju, jer smo osvojili prvo mjesto – ekipno, a najbolji pojedinačni rezultat je polučio naš igrač Željko Odorčić.

  Pored Odorčića za našu ekipu su nastupili Krijstijan Kolak, Dragan Delač i Željko Brdar, a s nama je na turnir otputovao i predsjednik  Tomo Bukovac – Butina.

  POREDAK MUŠKI: IPA Lika - Gospić  2087, IPA Brodsko-posavska 2084, IPA Osiječko-baranjska  2000

  POJEDINAČNO MUŠKI: Željko Odorčić, IPA Lika-Gospić  546, Z.Jurišić, IPA Brodsko-posavska  534, Zlatko.Andraković, IPA Brodsko-posavska 533

  POREDAK ŽENE: IPA Osiječko-baranjska  1358, IPA Brodsko-posavska  1193

  POJEDINAČNO ŽENE: G.Ferić, IPA Brodsko-posavska  503, S.Jelić-Špoljarić, IPA Osiječko-Baranjska  472, M.Arambašić , IPA Osiječko-Baranjska  366

   

  Servo per amikeco !

   

  Željko Odorčić

  Kuglački turnir u Slavonskom Brodu, IPA Lika najmoćniji
  Kuglački turnir u Slavonskom Brodu, IPA Lika najmoćniji
  Kuglački turnir u Slavonskom Brodu, IPA Lika najmoćniji
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015