IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska

  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska

  Na skupštini su kao delegati našeg Kluba sudjelovali i aktivno zastupali interese Kluba IPA LIKA - Ante Podnar, Tomo Bukovac i Ivan Bižanović.

  Izvješćujemo članove Kluba IPA  LIKA da je dana 18.03.2017 godine u Zagrebu održana 9. skupština IPA Hrvatske sekcije na kojoj su izabrana sva tijela Sekcije za novo mandatno razdoblje.

  Ovom prilikom našem Klubu - IPA LIKA  je ukazana čast ali i velika obveza izborom i imenovanjem našeg člana Antu Podnara za člana Nadzornog odbora ( povukao osobno kandidaturu za predsjednika NO i prepustio je drugima) IPA Hrvatske sekcije, te Ivan Bižanović za člana Odbora za putovanja i susrete.

  Na skupštini su kao delegati našeg Kluba sudjelovali i aktivno zastupali interese Kluba IPA LIKA -  Ante Podnar, Tomo Bukovac i Ivan Bižanović. 

  Svim izabranim članovima IPA u tijela Sekcije želimo da svoj posao obavljaju časno i pošteno na zadovoljstvo svih članova IPA Hrvatske sekcije.

  Za napomenuti je da je ovo prva Skupština na kojoj su se prijavile čak 3 liste za izbor u Upravni odbor Hrvatske sekcije a kojima su nositelji bili Miljenko Vidak kao dosadašnji predsjednik, Darko Dragičević iz IPA Međimurje i Robert Vrkić iz IPA Zadarske. Nakon odustajanja kolege Vrkića pristupilo se tajnom glasovanju kojom prilikom je uvjerljivo pobjedio dosadašnji predsjednik Miljenko Vidak sa čak 43 glasa, dok je Darko Dragičević dobio 21 glas.

  Na skupštini su kao gosti bili načelnik PU Zagrebačke Željko Prša a koji je inače osnivač i prvi predsjednik IPA Zagreb a ujedno i jedan od osnivača IPA Hrvatske sekcije i u to vrijeme potpredsjednik sekcije te Predrag Brkopac v.d. pomoćnika ravnatelja policije.

  Gosti na Skupštini su bili klapa Sveti Matej iz Bjelovara !

  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
  Održana Skupština IPA Sekcije Hrvatska
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015