IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Održana Izvještajna skupština IPA RK Lika

  Održana Izvještajna skupština IPA RK Lika

  Dana, 14.travna ove godine, s početkom u 17 sati, u prostorijama Interventne policije Gospić, održana je redovna Izvještajna skupština RK IPA Lika Gospić.

  Dana, 14.travna ove godine, s početkom u 17 sati, u prostorijama Interventne policije Gospić, održana je redovna Izvještajna skupština RK IPA Lika Gospić.

  Nakon intoniranja himne i odavanja počasti minutom šutnje za sve poginule redarstvenike i branitelje u Domovinskom ratu, pristupilo se dnevnom redu koji je predložio predsjednik RK IPA Lika Tomo Bukovac - Butina. Usvojen je Pravilnik o radu, te dnevni red, izabrana verifikacijska komisija i radno predsjedništvo.

  U ime Policijske uprave Ličko-senjske nazočne je pozdravio načelnik PU Ante Podnar koji je i redovni člana te jedan od osnivača IPA RK Lika Gospić. U vrlo kratkom, jasnom, jezgrovitom i motivirajućem govoru načelnik Podnar podržao je rad IPA-a Kluba, te dao neke prijedloge i sugestije radnom predsjedništvu i svim članovima. Zahvalio se svima na odazivu te čestitao nadolezeći blagdan Uskrs.

  Prisutne je pozdravio u ime predsjednika IPA Sekcija Hrvatske njegov izaslanik Ivan Bižanović član Upravnog odbora IPA Sekcije Hrvatske i sam član IPA Lika, zaželio uspješan rad Skupštine i svim kolegicama i kolegama policajcima i njihovim obiteljima čestitao Sretan i blagoslovljen Uskrs.

  Sva izvješća na Skupštini jednoglasno su usvojena od strane prisutnih članova. Poponjena su i neka upražnjena mjesta u Klubu te izabrani novi ljudi do kraja ovog mandata ovog Upravnog odbora. Za zamjenika predsjednika izbaran je Robert Katalinić iz Senja, za zamjenicu glavnog tajnika Ankica Krmpotić iz Gospića i za likvidatora Mihaela Mudrovčić iz Otočca.

  Skupštinari su i uskladili i izmjenili neke Statutarne odredbe, te promjenu adrese IPA Kluba.

  Domjenak je bio priređen u restoranu "Maki" u Gospiću a kako je bio Veliki petak na meniu je bila pastrva, blitva i krumpir.

   / I.B. /

   

  Održana Izvještajna skupština IPA RK Lika
  Održana Izvještajna skupština IPA RK Lika
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015