IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“

  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“

  Od 01.- 03.rujna 2017. godine održani su II. Međunarodni IPA susreti, kuglački turnir "Banja Luka 2017" na kuglani „Lauš“ u Banja Luci.

  Od 01.- 03.rujna 2017. godine održani su II. Međunarodni IPA susreti, kuglački turnir "Banja Luka 2017" na kuglani „Lauš“ u Banja Luci. Na turniru, koji je održan u subotu sudjelovalo je 12 muških i 3 ženske ekipe iz 7 zemalja: Hrvatske, Srbije, Rumunjske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine i to: IPA Kruševac, IPA Podunavlje, IPA Sombor, IPA Kikinda, IPA Kanjiža iz Srbije, IPA Vukovar, IPA Osječko-baranjska, IPA Lika-Gospić, IPA Brodsko-posavska iz Hrvatske, IPA Regija Jug Crna Gora, IPA Nova Gorica iz Slovenije, IPA Alba 2 iz Rumunjske, IPA Veles iz Makedonije, te IPA Doboj, IPA Bijeljina, IPA Brčko iz BiH.

  Ostvareni su slijedeći rezultati: 

  Muškarci pojedinačno (ukupno 45 natjecatelja)

  1. Vlado Marin - 289 - IPA Banja Luka,

  2. Mato Brekalo - 282 - IPA Brodsko-posavska,

  3. Željko Odorčić - 275 - IPA Lika-Gospić
   

  Žene pojedinačno (9 natjecateljica):

  1. Snježana Jelić-Špoljarić - 224 - IPA Osijek,

  2. Darinka Mirkov - 224 - IPA Kikinda,

  3. Mirela Arambašić - 220 - IPA Osijek
   

  Ekipno muški:

  1. IPA Brodsko-posavska, Hrvatska,

  2. IPA Banja Luka, BiH,

  3. IPA Lika-Gospić, Hrvatska
   

  Žene ekipno:

  1. IPA Osijek, Hrvatska

  2. IPA Banja Luka, BiH

  3. IPA Kruševac, Srbija

  Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo domaćinu, kako na pozivu na turnir, tako i na odličnoj organizaciji cjelokupnog događanja od dočeka, smještaja, te na odličnoj atmosferi za vrijeme boravka u Banja Luci.

   

  Ž. Odorčić

   

   

  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“
  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“
  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“
  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“
  II. Međunarodni IPA susreti „Banja Luka 2017.“
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015