IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Članarina za 2015.godinu

  Članarina za 2015.godinu

  Ovim putem želimo posjetiti i zamoliti sve naše članovi koji nisu do sada podmirili svoju člansku obvezu u pogledu plaćanja članarine za 2015. g. da to odmah učine!

  Poštovani i cijenjeni članovi,

  ovim putem želimo posjetiti i zamoliti sve naše članovi koji nisu do sada podmirili svoju člansku obvezu u pogledu plaćanja članarine za 2015. g. da to odmah učine!

  Krećemo vam pozornost da prema odluci Upravnog odbora svim onim članovima koji ne podmire članarinu do 1. listopada 2015. g. neće se naručivati nove članska iskaznica za 2016. g. jer nam to stvara dodatne troškove Klubu.

  Svi oni koji to ne učine do 1. listopada 2015. g., imat će priliku i tijekom 2016. g. podmiriti članarinu, a ako ni tada to ne čine, bit će isključeni iz članstva u skladu sa Statutom Kluba.

  Ako to učine, članske iskaznice za 2016. g. bit će im naknadno naručene i dodijeljene!

  Zahvaljujemo na razumijevanju.

  UO IPA LIKA Gospić

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015