IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • I Međunarodni IPA susret - turnir u kuglanju „Đakovo 2017“

  I Međunarodni IPA susret - turnir u kuglanju „Đakovo 2017“

  IPA RK Osječko-baranjska je 07. listopada 2017. godine organizirala Prvi Međunarodni IPA susret - turnir u kuglanju "Đakovo 2017" na kuglani „Fortuna“ u Đakovu.

  IPA RK Osječko-baranjska je 07. listopada 2017. godine organizirala Prvi Međunarodni IPA susret - turnir u kuglanju "Đakovo 2017" na kuglani „Fortuna“ u Đakovu.

  Odazvali smo se na navedeni turnir, na kojem smo nastupili s muškom ekipom. Pored ekipe domaćina koji su sudjelovali i muškoj i ženskoj konkurenciji još su sudjelovali RK iz Karlovca (muška i ženska), Slavonskog Broda (dvije muške i ženska), te RK Banja Luka iz Bosne i Hercegovine u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  Ostvareni su slijedeći rezultati: 

  Muškarci pojedinačno (ukupno 20 natjecatelja):

  1. Boris Sušić - IPA Lika-Gospić - 306 čunjeva

  2. Željko Mamić - IPA Osječko-baranjska - 289 čunjeva

  3. Damir Franjković - IPA Brodsko-posavska - 297 čunjeva 

  Žene pojedinačno (9 natjecateljica):

  1. Snježana Jelić-Špoljarić - IPA Osječko-baranjska - 284 čunja

  2. Anita Turkalj - IPA Karlovac - 272 čunja

  3. Mirela Arambašić - IPA Osječko - baranjska - 258 čunjeva 

  Ekipno muški:

  1. IPA Brodsko-posavska – 1129 čunjeva

  2. IPA Lika – Gospić – 1127 čunjeva

  3. IPA Osječko – baranjska – 1111 čunjeva 

  Žene ekipno:

  1. IPA Karlovac – 770 čunjeva

  2. IPA Osječko – baranjska 754 čunja

  3. IPA Banja Luka, BiH – 476 čunjeva

  Nakon održanog turnira organiziran je obilazak đakovačke katedrale, gdje smo upoznati s cjelokupnom poviješću, počevši od projektiranja, gradnje, pa sve do današnjeg dana. Također smo posjetili i podrum đakovačke biskupije, gdje nam je prezentirana proizvodnja đakovačkih vina (Graševina, Chardonnay i Traminac), koje smo na kraju i kušali.

  Obišli smo i Državnu ergelu Đakovo, koja se bavi uzgojem, selekcijom i dresurom konja, gdje smo također upoznati s poviješću uzgoja đakovačkih Lipicanaca.

  I na kraju moramo spomenuti da smo srdačno dočekani i ugošćeni od strane domaćina u ovom nadasve lijepom slavonskom gradu, te se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo.

  Servo per amikeco !

  Željko Odorčić

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015