IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Poziv na novogodišnji domjenak IPA Zagreb

  Poziv na novogodišnji domjenak IPA Zagreb

  Novogodišnji domjenak međunarodne policijske udruge IPA Zagreb koji će se održati dana 08.12.2017.godine u 19,00 sati u Zagrebačka avenija 100 A, Zagreb, hotel "Antunović "

  Poštovane čalnice i članovi IPA LIKA kako smo i donjeli zaključak na posljednjoj sjednici Upravnog odbora da će mo sve obavijesti i najave koje dobivamo od IPA Sekcija Hrvatska prenositi na našem portalu, evo prve obavijesti ( poziv prenosimo u cijelosti ).

  ---------------------------

  Poštovane članice i članovi IPA SEKCIJE HRVATSKE,čast nam je, POZVATI VAS na novogodišnji domjenak međunarodne policijske udruge IPA Zagreb koji će se održati dana 08.12.2017.godine u 19,00 sati u Zagrebačka avenija 100A, Zagreb, hotel „ANTUNOVIĆ“.

  Sve obavijesti i rezervaciju mjesta izvršiti što prije jer je broj mjesta ograničen a najkasnije do 01.12.2017.godine u klubu IPA Zagreb, Divka Budaka 17 i na tel: 01/2301629 ili na mobitel 098/1600266 kod glavnog tajnika g. Ante Pavelić ili na mobitel 099/2961921 kod zamjenice glavnog tajnika Josipe Zelić. CIJENA ZA DOMIJENAK: IPA ČLANOVI 150 KUNA, OSTALI 230 KUNA Cijena korištenja sobe za dvoje u hotelu Antunović 730 kuna, u cijenu uračunat doručak i korištenje spa i welnes centra.

  PREDSJEDNIK IPA ZAGREB

  Darko Minković

   

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015