IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika mimoze u Herceg Novom

  II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika mimoze u Herceg Novom

  Naš RK IPA LIKA zaprimio je poziv za II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika Mimoze Herceg Novi, a ove godine i obilježavanja petogodišnjice IPA Sekcije Crna Gora da prisustvujemo IPA...

  Naš RK IPA LIKA zaprimio je poziv za II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika Mimoze Herceg Novi, a ove godine i obilježavanja petogodišnjice IPA Sekcije Crna Gora da prisustvujemo IPA druženju, programu festivala i nastavku uspješnog projekta "Zajedno protiv droge".

  Praznik Mimoze Herceg Novi je tradicionalna međunarodna manifestacija u slavlju cvijeća - cvijetne mimoze, kojom se promovira turistička ponuda kroz osvrt na drugu povijest Herceg Novog i običaje. Bogat program je sastavljen od pučkih svečanosti, abruma, fešte, maskembala i koncerata popularnih izvođača.

  IPA Sekcija Crna Gora, Regija Jug, dodajući svoj doprinos ovoj manifestaciji, kroz krilaticu SERVO PER AMIKECO, organizira IPA druženje u skladu s Programom festivala, u periodu od 02. - 04. veljače 2018.godine.

  Smještaj gostiju predviđen je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Hotelu "Ellena" u Sutorini - Igalo, po cijeni od 55 €ura po osobi ( plaćanje je na recepciji hotela).

  Dolazak gostiju se očekuje 02.veljače, u popodnevnim satima, a odlazak 04.veljače ujutro.

  Rezervaciju na obrascima je potrebno dostaviti na e-mail: jdejo@t-com.me do 20.siječnja 2017.godine.

  Kontakt:

  Dejan Janković, predsjednik IPA Regija Jug, +382 67 185 268, te +382 67 285 268 (viber)

   

  Više informacija u nekoliko slajdova....

  Ž.O./ I.B.

   

  II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika mimoze u Herceg Novom
  II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika mimoze u Herceg Novom
  II. Međunarodno IPA druženje povodom 49.Praznika mimoze u Herceg Novom
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015