IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • Izložba - "Hrvatska policija u Domovinskom ratu- policija u obrani ličko-senjskog kraja"

  Izložba - "Hrvatska policija u Domovinskom ratu- policija u obrani ličko-senjskog kraja"

  Povodom obilježavanja našeg zaštitnika svetog Mihovila i Dana policije, Regionalni klub IPA ličko – senjska i Muzej policije Ministarstva unutarnjih poslova RH s partnerima organiziraju...

  Poštovane kolegice i kolege,

  dragi IPA prijatelji!

   

  Povodom obilježavanja našeg zaštitnika svetog Mihovila i Dana policije, Regionalni klub IPA ličko – senjska i Muzej policije Ministarstva unutarnjih poslova RH s partnerima organiziraju izložbu pod nazivom „Hrvatska policija u Domovinskom ratu – policija u obrani ličko – senjskog kraja“. Eksponati će biti izloženi u Pučkom otvorenom učilištu Dr. Ante Starčević u Gospiću.

  Otvorenje izložbe održat će se 30. rujna 2022. godine s početkom u 17 sati.

  Dođite na otvorenje, posjetite ovu zanimljivu izložbu te se i sami uvjerite čime i na koji način te s kojim izazovima se susrela hrvatska policija u obrani ovog kraja. O izložbi se možete informirati i u letku u privitku.

  SERVO PER AMIKECO!

 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015