IPA LIČKO SENJSKA Međunarodno policijsko udruženje
 • 2. Memorijalna utrka Ivan Todorić - Valbandon

  2. Memorijalna utrka Ivan Todorić - Valbandon

  Na području Valbandona i Štinjana danas je održana druga memorijalna utrka posvećena policijskom službeniku Ivanu Todoriću, koji je prije četiri godine tragično stradao u prometnoj nesreći....

  Na području Valbandona i Štinjana danas je održana druga memorijalna utrka posvećena policijskom službeniku Ivanu Todoriću, koji je prije četiri godine tragično stradao u prometnoj nesreći. Organizator je zaprimio 236 prijava. Riječ je o utrci koju su organizirali Policijska uprava istarska, Atletski savez Istre, Regionalni klub IPA Istra, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra i Turistička zajednica grada Pule u povodu Dana policije i četvrte godišnjice smrti policijskog službenika Todorića. Utrka je i humanitarnog karaktera, stoga će se sav prihod od utrke usmjeriti Zakladi policijske solidarnosti.

  Utrka je startala i završava u bivšem policijskom kampu u Valbandonu, odakle su se trkači uz more uputiti prema štinjanskim utvrdama. Trkači su birali između dvije staze - glavne utrke od 11.300 metara ili rekreativne utrke od 2.209 metara, a natjecali su se u kategoriji građana i kategoriji policije.

  Organizatori su za trkače pripremili bogate startne pakete pa tako svakog sudionika dočekala torba za tenisice i majica memorijala te pokloni sponzora.

  Policajci 11 kilometara:

  1.mjesto: Renato Sertić, PGP Korenica., PU Ličko-senjska

  2.mjesto: Roman Maglić, PU Karlovačka 

  3.mjesto: Milan Starčević, PP Otočac, PU Ličko-senjska 

   

  Čestike kolegama! 

  2. Memorijalna utrka Ivan Todorić - Valbandon
  2. Memorijalna utrka Ivan Todorić - Valbandon
 1. Partneri
  Hotel Park Exclusive**** Otočac

  Hotel Mirni Kutak *** Otočac

  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo

  Odmorište ZIR - hotel MACOLA
  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015